background

Alle op deze website gepubliceerde foto's en teksten zijn beschermd met een copyright. Foto's mogen niet zonder toestemming gebruikt worden voor eigen publicatiedoeleinden.

Alle uit aankoop verkregen foto's mogen vrij gebruikt worden voor publicaties, websites en overige PR doeleinden. Aan het gebruiksrecht van de foto's zijn beperkingen verbonden. Bij plaatsing van de foto's in persberichten of andere publicaties is het vermelden van de bron 'Racepicture.nl' of "Anypicture.nl"  verplicht. Indien wij hierover geïnformeerd worden kunnen publicaties eveneens opgenomen worden op deze site, racepicture stelt het dan ook zeer op prijs hierover geïnformeerd te worden.

Gekochte foto's mogen vrij bewerkt worden voor PR doeleinden, beelduitsnede en kleurbewerkingen zijn daarmee mogelijk. Hiermee vervalt echter de bronvermelding niet.  Racepicture.nl kan echter niet instaan voor foto's die door derden bewerkt zijn en is niet aansprakelijk voor de inhoudelijke boodschap die hiermee uitgedragen wordt. Verdere ontwerpen en lay-outs zijn beschermd. Content binnen de racebrochures en overige publiciteitsitems evenzo. Het algemeen geldende copyright is hierop van toepassing.


Voor nadere vragen kunt u contact opnemen middels de contactpagina op deze site.

Copyright © 2024 Anypicture.nl | Racepicture.nl. Alle rechten voorbehouden.