background

In een professionele studio met alle toebehoren en veel ruimte werken is altijd fun.  Ik heb enkele sessies kunnen bijwonen die werden georganiseerd door een studio.  Het model Megan Lynn heeft ervaring in studiofotografie en bleek tevens over de nodige gratie en lenigheid te beschikken. Een selectie staat hier geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 


  

De huiskamer verbouwen, enkele studiolampen en wat achtergrond, je nodigt wat mensen uit en schieten maar. Niet de meest ideale omgeving want de beperkingen zijn groter dan de mogelijkheden maar het geeft toch wel wat mooi werk om uit te proberen.
Mensen zijn kleurrijk, foto's genomen op straat, midden tussen het leven van alle dag. Maar soms krijgt een foto voor mij net wat meer uitstraling wanneer deze juist in zwart wit wordt omgezet. Hindelijke kleuren vallen dan weg en de basis van het beeld blijft over, in al zijn eenvoud en gradaties. Net het echte leven.

 

Mensen zijn kleurrijk en juist die beelden geven een verhaal. Soms is de foto een scene op zich en kun je de verhalen invullen, andere foto's geven een blik, sereen, vrolijk , bedachtzaam of vol met pijn. Het vastleggen van juist die momenten kan vaak alleen maar zonder dat de persoon het zelf weet. Vaak geeft dat de echte blik van dat moment weer.

 


Ik heb een brede smaak en kom op verschillende muziek evenementen. Van hard rock tot klassiek. Lang niet altijd om te fotograferen maar zo af en toe kan ik wat plaatjes schieten. Vaak weinig licht of heel onvoorspelbaar licht, lastig maar leuke effecten.

 

 

 

Copyright © 2024 Anypicture.nl | Racepicture.nl. Alle rechten voorbehouden.