background

Ook op nationaal niveau wil de combinatie van snel-gas hendels en de vele PK's nog wel eens zorgen voor spectaculaire beelden op het achterwiel. Als gevolg van veel enthousiasme, strijdlust of omdat de coureur

weet dat juist daar de camera staat. En de 1000 cc machines zijn dan soms maar net te houden.

 

 

De nationale motorraces in de OW Cup bezoekt ook circuits in het buitenland zoals Oschersleben, en Zolder. Soms met de ambitie om hogerop te komen en soms alleen maar het gevecht om de gouden ananas.

Hoe dan ook de dames en heren maken er een stevig gevecht van. 

 

Onder de titel Gamma Racing Day (voorheen Rizla Racing Day) wordt misschien wel Nederlands grootste gecombineerde auto en motorsport evenement georganiseerd. En met een tot nu toe vrij toegankelijke opzet, wat veel auto en motorsportliefhebbers naar Assen laat afreizen. Inmiddels hebben vele grote namen demonstraties gegeven en is het niet alleen op de baan maar ook daaromheen volop actie. Een van de hoogtepunten in 2016 het grote Dakar terrein met veel Parijs-Dakar deelnemers, Dani Pedrosa mijn zijn MotoGP Repsol Honda en Mika Haikinnen.

 

 

De classics rijden hun eigen wedstrijden en demo's door het hele land. Soms tijdens grotere races op de circuits maar ook volop door lokaal georganiseerde races op stratencircuits. Ze trekken veel bezoekers en gaan als één grote familie naar alle evenementen.

 

Copyright © 2024 Anypicture.nl | Racepicture.nl. Alle rechten voorbehouden.