background

Vanaf mijn 14e levensjaar volg ik de motorhelden, het begon met Wil Hartog, Jack Middelburg en Boet van Dulmen, gedreven door de sport kwam ik als jochie al op circuits. Toen ik heel veel jaren later in de gelegenheid kwam deze passie te combineren met mijn fotografie kon ik niet vermoeden dat ik enkele van hen zelfs nog voor de lens zou krijgen. Zo was de 'witte reus' op dat moment ook echt een witte, of ietwat grijze reus geworden.

Ik ben op heel veel circuits geweest in Europa, en ben in de gelukkige omstandigheden geweest om ook tijdens MotoGP, World Superbike en Europese kampioenschappen, op enkele meters afstand van de coureurs, mijn plaatjes te schieten. Een voorrecht waar ik met heel veel  plezier op terug kijk, naast alle nationale ONK en Cup wedstrijden die mijn basis vormden.  Blijft er dan niets te wensen meer over ?
Ik stond op een vooravond van de endurance wedstrijd in Qatar, 24 uur racen tot de sponsor besloot te stoppen, gemiste kans dus. Zo blijft de 24 uur van Le Mans op mijn bucketlist staan, vooral ook om de combinatie racesport en nachtfotografie eens uit te diepen. In Engeland ben ik ook nog niet geweest terwijl op het circuit van KnockHill hele spectaculaire jumps zitten. Maar ook de woestijn van Parijs-Dakar is ongetwijfeld een fantastisch decor, eat my Dust zoals Tim en Tom Coronel zeggen. Dus keep on dreaming, ik ben nog volop bezig!

Copyright © 2024 Anypicture.nl | Racepicture.nl. Alle rechten voorbehouden.